Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Koffiebonen

Koffiebonen kopen?

De beste koffiebonen kopen doe je bij Living with tea, jouw online thee en koffiewinkel. Voor de echte koffieliefhebbers hebben wij de lekkerste koffiebonen, versgebrand en van premium kwaliteit. Je vindt koffiebonen uit verschillende landen in ons assortiment. Alle koffiebonen hebben een natuurlijke smaak en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard worden er geen smaakversterkers of andere toevoegingen aan onze koffiebonen gevoegd, zodat je altijd kunt vertrouwen op de pure, volle smaak van de beste koffiebonen. 

Verschillende smaken koffiebonen

Perfecte koffiebonen voor jouw overheerlijke verse kopje koffie koop je uiteraard bij Living with tea. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan koffiebonen vind iedere koffieliefhebber wel zijn of haar favoriete smaak. Vind je het lastig om jouw persoonlijke smaak koffie te kiezen? Kies dan voor ons koffiepakket, dan kun je alle smaken proeven. 

Op zoek naar de beste koffiebonen?

Neem dan een kijkje in onze shop en laat je verrassen door de unieke smaakbeleving van onze koffiebonen!

Verse koffiebonen bestellen

Bestel jouw versgebrande koffiebonen gemakkelijk online bij Living with tea. Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen nadat je besteld hebt, verzonden. Bestellen gaat supergemakkelijk, je kiest de koffiebonen naar keuze en plaatst ze in je winkelmandje. Je rekent eenvoudig af en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel bij je thuis wordt bezorgd. Onze webshop is de beste online koffiewinkel met de lekkerste koffiebonen. Onze koffiebonen worden ambachtelijk gebrand, dit geeft een natuurlijke smaak en zo worden de heerlijke aroma’s in de koffiebonen optimaal benut. Alle bonen zijn puur natuur, daarom zijn onze koffiebonen een goede en gezonde keuze! 

Kadopakket

Twijfel je welke koffiebonen het beste bij jouw persoonlijke smaak past? Of wil je gewoon alle smaken een keer proberen? Kies dan voor het koffiepakket! Dit pakket is niet alleen overheerlijk om zelf uit te proberen, maar zeker zo leuk om als kado weg te geven. Verras je omgeving met een uniek koffie kado pakket! Eenvoudig besteld en snel in huis. 

Kado

pakket

Koffiebonen kopen - Living with tea

Verse koffie zetten

De verse koffiebonen in ons assortiment kun je gebruiken voor je reguliere koffiezetapparaat voor filterkoffie, maar ook voor grote koffie machines. Wij leveren alleen hele bonen omdat gemalen koffie snel zijn aroma verliest. Onze koffiebonen zijn veilig voor jouw koffiemachine. De bonen zijn zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik. Het maakt niet uit of je de bonen gebruikt in een grote of kleine koffiemachine. 

Wat zijn koffiebonen?

Vraag je je af wat koffiebonen precies zijn? Koffiebonen zijn de zaden van volgroeide kersen van de koffieplant. Het zijn niet letterlijk bonen die aan de plant groeien, maar eerder de zaden van de kersen. Zodra de kersen worden geoogst, wordt hun buitenste laag verwijderd. De zaden worden vervolgens gedroogd en ondergaan een roosterproces dat bekendstaat als koffiebranden. Dit brandproces geeft de karakteristieke smaak aan de koffiebonen. Er bestaan diverse roostergraden, variërend van licht tot donker. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan koffiesoorten en smaaksensaties.  

Wat is het verschil tussen koffiebonen en gemalen koffie?

Koffiebonen:

  • Koffiebonen zijn de ongemalen zaden van de koffieplant. Ze zijn de rauwe vorm van koffie en hebben nog niet het proces van malen ondergaan.
  • Koffiebonen worden geoogst, vervolgens gedroogd en geroosterd om de gewenste smaak en aroma te ontwikkelen.
  • Koffiebonen kunnen worden opgeslagen en behouden hun versheid langer dan gemalen koffie, omdat het beschermende omhulsel (de schil en het vruchtvlees) intact blijft totdat ze worden gemalen.

Gemalen koffie:

  • Gemalen koffie is het resultaat van het malen van koffiebonen tot kleinere deeltjes. Dit gebeurt meestal vlak voor het zetten van koffie om de versheid te behouden.
  • Gemalen koffie is direct klaar voor gebruik en vereist geen extra maalstappen voordat het wordt gezet.
  • Vanwege het vergrote oppervlak van de gemalen deeltjes, kan gemalen koffie sneller zijn smaak en aroma verliezen dan hele koffiebonen. Hierdoor is het aan te raden gemalen koffie binnen een kortere periode te gebruiken om de beste smaak te behouden.

PROFITEER TIJDELIJK VAN

10% korting

op het hele assortiment

Couponcode: welkom10